PRODUCTES ENRACAT

En el cas que la seva empresa hagi de fer front a un canvi important en l’àmbit de la informàtica, posarem a la seva disposició un informe amb els procediments emprats, els problemes detectats, els riscos, els pros, els contres i els costos de cada solució.

Tant si es tracta de dissenyar una infraestructura, com de triar un programa de producció, com de plantejar una solució tècnica a un procés industrial, enracat sabrà analitzar i estudiar el problema i consultar als proveïdors possibles per tal de reunir solucions tecnològiques ajustades a allò que requereix la seva empresa.

t13

Auditoria

A partir d’una revisió de la seva instal·lació informàtica podem identificar els seus punts forts i dèbils i saber com actuar i potenciar la seva infraestructura informàtica.
t12

Selecció de software

Enracat sabrà analitzar i estudiar la seva necessitat i consultar als proveïdors possibles per tal de reunir solucions tecnològiques ajustades a allò que requereix la seva empresa.
t14

Disseny de xarxes

Enracat ofereix el servei de disseny, assessoria i validació de xarxes per saber si es compleix amb els requeriments que calen a l’empresa i en quins punts es pot millorar tant del punt de vista d’eficiència com de seguretat.
t5

Seguretat perimetral y local

L’hi garantim un servei professional sobre l’àrea de la seguretat informàtica amb l’objectiu de protegir la seva informació de manera perimetral i local.

COM TREBALLEM

A enracat disposem d’un equip de professionals altament qualificats i certificats pels fabricants en les àrees que treballem i que treballen de forma individual però compartint tot el coneixement de les instal·lacions dels clients de forma que mai es depèn d’un únic tècnic, perquè el coneixement estigui sempre en mans de l’empresa. Això ens permet tenir una gran agilitat de treball per atendre als nostres clients de forma àgil i eficient.
0
Tècnics especialitzats
+
0
Instal·lacions exitoses
+
0
Anys d'experiència en el sector industrial

SOM DIFERENTS

01.

Professionalitat

Més de 14 anys ens avalen com a tècnics especialitzats en el sector. Constant formació i certificacions oficials són les que doten la professionalitat a tots els tècnics d’ enracat.

02.

Tracte Personal

Tots els nostres clients tenen un tècnic de confiança a la seva disposició. El tracte proper i personal ofereix al client una seguretat al saber que sempre te una persona de confiança en els moments crítics.

03.

Rapidesa

El temps d’actuació i la resposta immediata són valors clau en els nostres clients. Tots i cada un d’ell saben que estarem allà quan ens necessitin.

04.

Seguretat

La tranquil·litat de tenir les dades protegides i sota el control total del client és imprescindible. Tots els nostres clients tenen el control total de la seva informació.

Auditoria Gratuïta

A enracat ens oferim a fer-los una auditoria per conèixer vostè la seva instal·lació i d'aquesta manera identificar els seus punts forts i dèbils i saber com actuar i potenciar la seva infraestructura informàtica.