PRODUCTES ENRACAT

A enracat som especialistes contrastats a dissenyar i desplegar una base informàtica sòlida per a cada empresa, tenint en compte el seu volum, projecció de creixement i temps de retorn de la inversió.

La nostra topologia (disseny de xarxa) pot ser només d’uns poc PC amb un servidor central, com de centenars de diferents dispositius amb clúster de servidors de virtualització amb replicació de calaix de discos en diferents seus ubicades en regions distants. Cada cas és analitzat i dissenyat fent servir les eines més adients per part de personal amb anys d’experiència en la matèria i certificacions de diferents fabricants.

t1

Servidors

En enracat som partners especialistes i certificades en tota la gamma de servidors a HP. Com a tècnics de servidors certificats, totes les nostres instal·lacions estan directament avalades pel fabricant.
t6

Switching

Configuracions de prestacions avançades. Rooting intern, creació i configuració de sub xarxes VLAN lògiques són algunes de les configuracions que apliquem als nostres switchs.
t4

VDI

Infraestructura d’escriptori virtual, o VDI, es refereix al procés d’executar l’escriptori d’un usuari dins d’una màquina virtual que s’administra en un servidor al centre de dades.
t5

Seguretat Perimetral

Gestionem i administrem algunes solucions de defensa perimetrals que protegeixen xarxes locals. La protecció es basa en el filtratge de les comunicacions entre la xarxa local i la sortida a Internet.
t3

Emmagatzematge

Oferim una solució completa per a l’emmagatzematge Cloud rendible, flexible i segur. El nostre model d’implementació permet als usuaris accedir a les dades fàcilment en qualsevol lloc, en qualsevol moment i en qualsevol dispositiu.
t9

Wi-Fi

Les infraestructures WiFi actualment són una infraestructura de xarxa de primera necessitat en moltes empreses. És necessari combinar seguretat i gestió centralitzada en tot el sistema per assegurar un bon servei amb una bona cobertura.
t11

RDP

Remote Desktop Protocol (RDP) és un protocol propietari desenvolupat per Microsoft que permet la comunicació en l’execució d’una aplicació entre un terminal (mostrant la informació processada que rep del servidor) i un servidor Windows (rebent la informació donada per l’usuari al terminal mitjançant el ratolí o el teclat).

COM TREBALLEM

A enracat disposem d’un equip de professionals altament qualificats i certificats pels fabricants en les àrees que treballem i que treballen de forma individual però compartint tot el coneixement de les instal·lacions dels clients de forma que mai es depèn d’un únic tècnic, perquè el coneixement estigui sempre en mans de l’empresa. Això ens permet tenir una gran agilitat de treball per atendre als nostres clients de forma àgil i eficient.
0
Tècnics especialitzats
+
0
Instal·lacions exitoses
+
0
Anys d'experiència en el sector industrial

SOM DIFERENTS

01.

Professionalitat

Més de 14 anys ens avalen com a tècnics especialitzats en el sector. Constant formació i certificacions oficials són les que doten la professionalitat a tots els tècnics d’ enracat.

02.

Tracte Personal

Tots els nostres clients tenen un tècnic de confiança a la seva disposició. El tracte proper i personal ofereix al client una seguretat al saber que sempre te una persona de confiança en els moments crítics.

03.

Rapidesa

El temps d’actuació i la resposta immediata són valors clau en els nostres clients. Tots i cada un d’ell saben que estarem allà quan ens necessitin.

04.

Seguretat

La tranquil·litat de tenir les dades protegides i sota el control total del client és imprescindible. Tots els nostres clients tenen el control total de la seva informació.

Auditoria Gratuïta

A enracat ens oferim a fer-los una auditoria per conèixer vostè la seva instal·lació i d'aquesta manera identificar els seus punts forts i dèbils i saber com actuar i potenciar la seva infraestructura informàtica.