PRODUCTES ENRACAT

Oferim servei presencial i remot, tant preventiu com reactiu. Tenir un departament d’informàtica és un luxe sovint innecessari fins que les coses deixen de funcionar.

Nosaltres disposem d’un equip de tècnic altament qualificats en diferents àmbits dins de la informàtica per fer front als problemes que puguin aparèixer a la seva empresa en el dia a dia o de manera ocasional. Des de recuperar un sistema informàtic per un atac de segrest de dades fins a resoldre dubtes de l’office i les impressores.

t1

Infraestructura

A part de realitzar la planificació i instal·lació de la infraestructura també oferim el servei de manteniment d’aquesta. Tècnics dedicats i suport directe de proveïdor ens permeten oferir el millor servei possible.
t8

Usuaris

El manteniment de les eines diàries dels usuaris també són una part important que s’ha de mantenir. Els nostres tècnics recomanaran i modificaran el seu sistema per obtenir-ne el millor rendiment i evitar possibles problemes futur.

COM TREBALLEM

A enracat disposem d’un equip de professionals altament qualificats i certificats pels fabricants en les àrees que treballem i que treballen de forma individual però compartint tot el coneixement de les instal·lacions dels clients de forma que mai es depèn d’un únic tècnic, perquè el coneixement estigui sempre en mans de l’empresa. Això ens permet tenir una gran agilitat de treball per atendre als nostres clients de forma àgil i eficient.
0
Tècnics especialitzats
+
0
Instal·lacions exitoses
+
0
Anys d'experiència en el sector industrial

SOM DIFERENTS

01.

Professionalitat

Més de 14 anys ens avalen com a tècnics especialitzats en el sector. Constant formació i certificacions oficials són les que doten la professionalitat a tots els tècnics d’ enracat.

02.

Tracte Personal

Tots els nostres clients tenen un tècnic de confiança a la seva disposició. El tracte proper i personal ofereix al client una seguretat al saber que sempre te una persona de confiança en els moments crítics.

03.

Rapidesa

El temps d’actuació i la resposta immediata són valors clau en els nostres clients. Tots i cada un d’ell saben que estarem allà quan ens necessitin.

04.

Seguretat

La tranquil·litat de tenir les dades protegides i sota el control total del client és imprescindible. Tots els nostres clients tenen el control total de la seva informació.

Auditoria Gratuïta

A enracat ens oferim a fer-los una auditoria per conèixer vostè la seva instal·lació i d'aquesta manera identificar els seus punts forts i dèbils i saber com actuar i potenciar la seva infraestructura informàtica.