PRODUCTES ENRACAT

Amb només un portàtil i accés a internet, podem disposar de la potència dels servidors que enracat posa a la nostra disposició. Servidors privats virtuals gestionats per enracat amb el seu propi personal, en un datacenter ubicat a Barcelona.

Les seves dades, els seus programes i les seves transaccions seran en els nostres servidors custodiats en un centre de dades modern amb totes les garanties de servei i en alta disponibilitat amb redundància triple de hardware.
D’aquesta manera la seva inversió en sistemes és mínima, disposa d’un departament tècnic altament qualificat a la seva disposició i accés a les dades i confidencialitat sense haver de tenir diferents proveïdors d’orígens llunyans.

hosting

Hosting Compartit

Una partició dins d’un servidor que habilita diverses màquines virtuals dins d’aquesta per mitjà de diverses tecnologies. Els recursos de la màquina són compartits entre els altres clients.
t7

Housing

Servei on el proveïdor ofereix al client la possibilitat d’allotjar les seves màquines dins d’un centre de processament de dades, on es compleixen una sèrie de condicions per tal de garantir el bon funcionament d’aquestes.
hosting

Hosting Dedicat

S’utilitza per a prestar serveis dedicats, generalment relacionats amb l’allotjament web i altres serveis en xarxa. Els servidors dedicats generalment és un sol client el que disposa de tots els recursos de la màquina per els fins pels quals hagi contractat el servei.
t10

Back Up

Còpia d’informació que es realitza per tal de ser restaurada en cas de pèrdua de dades o en cas de ser requerida amb posterioritat.

COM TREBALLEM

A enracat disposem d’un equip de professionals altament qualificats i certificats pels fabricants en les àrees que treballem i que treballen de forma individual però compartint tot el coneixement de les instal·lacions dels clients de forma que mai es depèn d’un únic tècnic, perquè el coneixement estigui sempre en mans de l’empresa. Això ens permet tenir una gran agilitat de treball per atendre als nostres clients de forma àgil i eficient.
0
Tècnics especialitzats
+
0
Instal·lacions exitoses
+
0
Anys d'experiència en el sector industrial

SOM DIFERENTS

01.

Professionalitat

Més de 14 anys ens avalen com a tècnics especialitzats en el sector. Constant formació i certificacions oficials són les que doten la professionalitat a tots els tècnics d’ enracat.

02.

Tracte Personal

Tots els nostres clients tenen un tècnic de confiança a la seva disposició. El tracte proper i personal ofereix al client una seguretat al saber que sempre te una persona de confiança en els moments crítics.

03.

Rapidesa

El temps d’actuació i la resposta immediata són valors clau en els nostres clients. Tots i cada un d’ell saben que estarem allà quan ens necessitin.

04.

Seguretat

La tranquil·litat de tenir les dades protegides i sota el control total del client és imprescindible. Tots els nostres clients tenen el control total de la seva informació.

Auditoria Gratuïta

A enracat ens oferim a fer-los una auditoria per conèixer vostè la seva instal·lació i d'aquesta manera identificar els seus punts forts i dèbils i saber com actuar i potenciar la seva infraestructura informàtica.